Dugnadskontoret på Høvik

Vi tror at gode ideer oppstår når flere kloke hoder sitter sammen

Her kobler vi kloke hoder og gründerbedrifter med oppgaver som må løses for å ruste både mennesker og bedrifter for "den nye normalen". I perioden fra 11. mai til 31. juli låner vi bort cellekontorer, møterom med mulighet for 1m avstand, en kaffemaskin mm til personer som har ressurser de ønsker å bruke på oppgaver som trenger å løses for gründerbedrifter. Ta kontakt med Celin Backer Roppen på tlf 90 85 20 12 for å få vite mer.

 

Dette er en dugnad mellom flere bedrifter:

Bærum International Hub i Høvik Park

Bærum International Hub bygger nettverk og bidrar til vekst i deres kontorfellesskap for oppstartsselskaper i Asker og Bærum. Bærum International hub koordinerer Dugnadskontoret

Dugnad.ai kobler mennesker med oppgaver

 

 

 

 

 

Dugnad.ai har utviklet en løsning som endrer spillereglene i mobiliseringen av mennesker til å løse oppgaver til det felles beste . dugnad.ai kobler menneskene mot tilgjengelige oppgaver i Dugnadskontoret.

 

 

 

 

Vil din bedrift bidra til Dugnadskontoret? Vi trenger oppgaver, ideer eller problemstillinger som skal løses. Ta kontakt med Celin Backer Roppen på telefon 90 85 20 12 for å fortelle hva du vil bidra med.